Wedding Smiles Makeover: Το ομορφότερο χαμόγελο για το γάμο σου

Wedding Smiles Makeover: Το ομορφότερο χαμόγελο για το γάμο σου

Μια από τις ομορφότερες μέρες στην ζωή ενός ζευγαριού είναι σίγουρα ο γάμος τους. Έχετε φανταστεί το λευκό νυφικό σας, τους καλεσμένους να περιμένουν την άφιξη σας στην εκκλησία και το νυφικό στολισμό όλου του μυστηρίου. Όλα μοιάζουν ονειρικά μέχρι που έρχεται στιγμή να χαμογελάσετε στο φακό και να απαθανατίσετε αυτές τις μαγικές στιγμές.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δυστυχώς ανασφάλεια με το χαμόγελο τους γνωρίζοντας όλες τις ατέλειες που μπορεί να έχει. Κενά ανάμεσα στα δόντια, οδοντικές δυσχρωμίες, συνωστισμός και μη αρμονικό κλείσιμο των δοντιών είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Δεν χρειάζεται όμως να σε κυριεύει το άγχος σου. Πλέον, με την αισθητική οδοντιατρική υπάρχουν τρόποι για να εξασφαλίσεις ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο για το γάμο σου.

Πάμε να δούμε μερικές θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου για να απολαύσεις την μέρα του γάμου σου.

Καθαρισμός Δοντιών

Αρχίζουμε με το “must” πριν το γάμο. Ο καθαρισμός ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις ένα καθαρό και υγειές χαμόγελο. Πρόκειται για μια πολύ οικονομική θεραπεία που απαιτεί μόνο 1 μια επίσκεψη στο οδοντιατρείο και μάλιστα είναι και ιδιαίτερα ανώδυνη. Μέσα σε 30’-60’ λεπτά μπορείς να δεις την μεγάλη αισθητική διαφορά στο χαμόγελο σου, ειδικότερα αν δεν συνηθίζεις να κάνεις καθαρισμό στο οδοντιατρείο τουλάχιστον 1-2 φορές το χρόνο.

Λεύκανση Δοντιών

Η Λεύκανση των δοντιών είναι η μια από τις ευκολότερες, οικονομικότερες και ανώδυνες θεραπείες που μπορούν να σου χαρίσουν ένα αστραφτερό χαμόγελο ακριβώς όπως το θέλεις. Μπορείς να επιλέξεις πόσο λευκά θα ήθελες τα δόντια σου και να διαλέξεις την κατάλληλη θεραπεία λεύκανσης σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις λεύκανση στο οδοντιατρείο ή λεύκανση στο σπίτι. Πρόκειται για δυο διαφορετικές τεχνικές λεύκανσης αλλά με το ίδιο σίγουρο αποτέλεσμα. Μάθε τα πάντα για την λεύκανση στο άρθρο μας για το «πως να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια»

Ορθοδοντική με FASTBRACES

Η ορθοδοντική έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τα μασελάκια FASTBRACES εγγυόνται άμεσα αποτελέσματα σε μόλις 3-12 μήνες. Από την προετοιμασία του γάμου σου μέχρι την ημέρα της τελετής μπορείς να έχεις εξασφαλίσει ότι θα έχεις διαμορφώσει το τέλειο χαμόγελο.

Τα FASTBRACES ξεχωρίζουν για την:

  • Υψηλή αισθητική τους καθώς είναι ιδιαίτερα διακριτικά
  • Άνεση κατά την χρήση τους
  • Ελάχιστη ταλαιπωρία σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας
  • Μηδαμινή πιθανότητα εμφάνισης τερηδόνας λόγω μη ορθής στοματικής υγιεινής καθώς έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα FASTBRACES εδώ

Διόρθωση δοντιών

Το lifting δοντιών είναι ένας γρήγορος τρόπος για να διορθώσεις τόσο σπασμένα όσο και ραγισμένα δόντια.  Η πιο διάσημη θεραπεία είναι το Bonding δοντιών. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις κενά, να βελτιώσεις το σχήμα μικρών και κωνικών δοντιών, να διορθώσεις την κλίση και φυσικά να αλλάξεις το μόνιμα το χρώμα. Το Bonding γίνεται εφαρμόζοντας όψεις ρητίνης ή πορσελάνης πάνω στα δόντια χαρίζοντας ένα φυσικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι η τεράστια αντοχή τους στο χρόνο. Οι όψεις μπορούν να αντέξουν από 10 χρόνια και να ξεπεράσουν ακόμα και τα 20 χρόνια σε πολλές περιπτώσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις όψεις στο άρθρο μας:  «Ένα καινούριο χαμόγελο με όψεις Πορσελάνης ή Ρητίνης»

Πλέον έχεις αρκετές λύσεις και μπορείς να δεις ποιες ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Αν θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο οδοντιατρείο μας για κάποιες από τις θεραπείες που αναφέραμε μπορείς απλά να καλέσεις στο 2310 756 111.

Αν έχεις απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις και άμεσα μαζί μας μέσω του messenger εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids

Dr.Eleni Salvaridi
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.