Η ανασκόπηση μας για το 2021

Η ανασκόπηση μας για το 2021

Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για όλους μας. Ωστόσο εμείς διαλέγουμε να κρατήσουμε μόνος τις όμορφες στιγμές που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα στη ζωή μας, γιατί μπορεί να δώσει χαρά σε εμάς και στους γύρω μας. Το χαμόγελο ήταν, είναι και θα είναι ο σκοπός των ανθρώπων μας, που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε με κάθε επίσκεψη στα οδοντιατρεία μας.

Η γέννηση της νέα μας ονομασίας – Prime Smile

Ο σκοπός μας έγινε η πυξίδα μας και πλέον ξέραμε ότι το Οδοντιατρείο Σαλβαρίδη, με το οποίο μας μάθατε όλοι, χρειάζεται να εξελιχθεί και να αντιπροσωπεύει περισσότερο το στόχο μας. Έτσι γεννήθηκε η οδοντιατρική κλινική Prime Smile, έτοιμη να σας προσφέρει το χαμόγελο που σας αξίζει.

Οι ανησυχίες μας όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ξέρουμε ότι πολλοί φοβούνται τον οδοντίατρο, μια αντίληψη που θέλουμε να αλλάξουμε. Στο 2021 υπάρχουν τόσο οι τεχνολογίες όσο και η τεχνογνωσία για να προσφέρει ο οδοντίατρος ανώδυνες θεραπείες με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Νιώθουμε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις υπηρεσίες και πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την αντίληψη

Το νέο μας οδοντιατρείο

Αποφασίσαμε λοιπόν, στις αρχές του έτους να ανοίξουμε νέο οδοντιατρείο στην Θεσσαλονίκη εξυπηρετώντας περισσότερους ασθενείς και αποδεικνύοντας πως ο οδοντίατρος δεν χρειάζεται να συνδέεται με πόνο αλλά με χαμόγελο. Κάπως έτσι, σχεδιάσαμε το νέο μας οδοντιατρείο, επεκτείναμε τις συνεργασίες μας, γνωρίσαμε έμπειρους επαγγελματίες, αναζητήσαμε νέο εξοπλισμό και δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας για ταλαντούχους οδοντιάτρους.

Έπειτα από αρκετό κόπο, το νέο οδοντιατρείο Prime Smile, στην Ευζώνων έγινε πραγματικότητα και άνοιξε στα τέλη του Φθινοπώρου.

Ο αντίκτυπος μας

Κλείνουμε τη χρονιά και κάνουμε τον απολογισμό μας, για να αξιολογήσουμε τον φετινό μας αντίκτυπο. Πάνω από 250 νέα λευκά χαμόγελα δημιουργήθηκαν, πάνω από 1.000 καθαρισμοί πραγματοποιήθηκαν, 400+ εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν, 2.100+ σφραγίσματα υλοποιήθηκαν, 500+ απονευρώσεις και 700+ χειρουργικές επεμβάσεις διενεργήθηκαν,

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το έργο μας αλλά δεν σταματάμε εδώ. Μένουμε πιστοί στο στόχο μας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα με τη νέα χρονιά!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Τα Οδοντιατρεία Prime Smile σας εύχονται καλή χρόνια και χρόνια πολλά  με υγεία και αγαπημένους ανθρώπους γύρω σας!

Το 2022 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Η νέα χρονιά να μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε αυτές τις μικρές χαρές που δίνουνε νόημα στη ζωή μας και μας κάνουν καθημερινά να χαμογελάμε.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για άλλη μια χρονιά, παρόλο που οι συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλους μας! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες για να ανταποκριθούμε στις τωρινές και μελλοντικές σας ανάγκες.

Χρόνια Πολλά από όλη την οικογένεια των οδοντιατρείων Prime Smile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids

Dr.Eleni Salvaridi
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.