Πώς τα σιδεράκια FASTBRACES μεταμορφώνουν το χαμόγελο σας!

Πώς τα σιδεράκια FASTBRACES μεταμορφώνουν το χαμόγελο σας!

Αν ψάχνεις ορθοδοντικές θεραπείες που δεν περιλαμβάνουν εμφατικά μεταλλικά σιδεράκια που θα σε ταλαιπωρούν για 2 χρόνια και θα επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητα σου, τότε ίσως αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.

Πλέον η οδοντιατρική έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα και μπορείς να πετύχεις ένα άρτιο ορθοδοντικό αποτέλεσμα ανεξαρτήτως της ηλικίας σου και μάλιστα σε πολύ λιγότερο χρόνο με τη βοήθεια της ομάδας μας. Εάν επισκεφτείτε τα οδοντιατρεία μας, μπορείτε να μάθετε πώς τα FastBraces® θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη χαρίζοντας σας ένα νέο χαμόγελο.

Τι είναι τα FastBraces

Μπορείς να σκεφτείς τα FastBraces ως μια επανάσταση στην ορθοδοντική τεχνολογία.

Θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει αυτό το τεράστιο άλμα με το αντίστοιχο της τηλεόρασης που από ασπρόμαυρη έγινε έγχρωμη ή των συμβατικών κινητών που εξελίχθηκαν σε smartphone . Πρόκειται για τεχνολογίες που επηρέασαν και επηρεάζουν δραστικά την καθημερινότητα μας.

Πώς συγκρίνονται λοιπόν τα FastBraces με αυτές τις άλλες τεχνολογικές εξελίξεις; Τα FastBraces μπορούν να επιτύχουν τα ίδια πράγματα με τα παραδοσιακά σιδεράκια. Η διαφορά είναι ότι όταν τα παραδοσιακά σιδεράκια μπορεί να χρειαστούν δύο ή περισσότερα χρόνια χρόνια για να μεταμορφώσουν το χαμόγελό σου, όταν τα FastBraces μπορούν να ολοκληρώσουν τη θεραπεία μέσα σας σε λίγους μόνο μήνες.

Γνωρίζουμε ότι ο κάθε ασθενής μπορεί να αντιμετωπίζει διαφορετικό ορθοδοντικό πρόβλημα αλλά σε κάθε περίπτωση με σύγχρονα σιδεράκια η διαδικασία ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα παραδοσιακά. Συγκεκριμένα, οι έρευνες δείχνουν ότι λόγο της τεχνολογίας αιχμής που χρησιμοποιούν τα FastBraces, προσφέρουν αποτελέσματα μέσα σε μόλις 7 – 12 μήνες.

Η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τα FastBraces

Tα σιδεράκια του συστήματος FASTBRACES® δουλεύουν με μια διαφορετική μηχανική αρχή σε σχέση με τα παραδοσιακά. Συγκεκριμένα, κατανέμουν διαφορετικά τις δυνάμεις που ασκούνται στα δόντια με αποτέλεσμα να κάνουν ταυτόχρονη μετακίνηση μύλης και ρίζας. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο άγκιστρο (bracket) και ένας ειδικής διατομής σύρμα για να διορθώνει τη θέση της ρίζας από την πρώτη μέρα της εφαρμογής.

Επιπλέον ο προσεγμένος σχεδιασμός τους προσδίδει άνεση στον ασθενή κατά τη χρήση τους και διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία τοποθέτησης τους με αποτέλεσμα να αποφεύγεται ο κίνδυνος να χρειαστούν εξαγωγές δοντιών κάτι που συμβαίνει σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Τέλος, ο μοντέρνος σχεδιασμός τους κάνει τη διαφορά καθώς τα καθιστά διακριτικά στην οδοντοστοιχία του ασθενούς. Για πολλούς ασθενείς, τα FastBraces τους επιτρέπουν να κάνουν κάτι που ήθελαν να κάνουν, αλλά δίσταζαν να το δοκιμάσουν επειδή θεώρησαν ότι θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να ισιώσουν τα δόντια τους και παράλληλα ανησυχούσαν για την εικόνα τους μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.  

Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τα FastBraces;

Τα οδοντιατρεία μας είναι πιστοποιημένα και καταρτισμένα να μπορούν να χρησιμοποιούν τα FastBraces στους ασθενείς που ενδιαφέρονται για ταχύτατη ορθοδοντική θεραπεία με άνεση και ασφάλεια.

Για να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού μπορείτε να καλέστε στο 2310 756111 για το οδοντιατρείο του Ευόσμου ή στο 2310 839455 για το οδοντιατρείο στην Ευζώνων. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας στο info@primesmile.gr ή να αφήσετε το σχόλιο σας από κάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids

Dr.Eleni Salvaridi
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.