Γενική Οδοντιατρική

Γενική Οδοντιατρική

Στα οδοντιατρεία Prime Smile καλύπτουμε όλες τις οδοντιατρικές ανάγκες κάθε ασθενή, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον.

Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για πλήθος παθήσεων που αφορούν την περιοχή της στοματικής κοιλότητας, τα ούλα και φυσικά εξασφάλιση της στοματικής υγιεινής και οδοντικής υγείας.

Μαζί θα αναπτύξουμε το δικό σας εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Πλέον της οδοντιατρικής εξέτασης, παρέχουμε καθαρισμό δοντιών, ακτινογραφία και χρήση του πλέον σύγχρονου διαγνωστικού εξοπλισμού για την πρόληψη, την αποκάλυψη ή τη θεραπεία προβλημάτων όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Oδοντιατρικές θεραπείες

Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι απαραίτητα, προληπτικά, διαγνωστικά εργαλεία που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες που δεν είναι ορατές κατά τη διάρκεια μιας κανονικής οδοντιατρικής εξέτασης.

Η οδοντίατρος μας χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την ασφαλή και ακριβή ανίχνευση κρυφών οδοντικών ανωμαλιών και την ολοκλήρωση ενός ακριβούς σχεδίου θεραπείας. Χωρίς ακτινογραφίες, οι προβληματικές περιοχές μπορεί να μην εντοπίζονται.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επεμβατικό περιστατικό στην περιοχή της στοματικής κοιλότητας. Εφαρμόζοντας τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα, 

Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε:

-Χειρουργική αφαίρεση σωφρονιστήρων
-Xειρουργικές εξαγωγές ριζών και εγκλείστων δοντιών
-Xειρουργική αφαίρεση κύστεων και ακρορριζεκτομές
-Στοματολογικά περιστατικά
-Βιοψίες
-Παθήσεις -Κροταφογναθικής -Διάρθρωσης
-Πόνοι, νευραλγίες προσώπου

Επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών σας πραγματοποιείται από την έμπειρη οδοντίατρο μας. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, πραγματοποιείται οδοντιατρική εξέταση και ενημέρωση για τυχόν άλλα προβλήματα, απομάκρυνση οδοντικής πλάκας και λείανση δοντιών. Επίσης δίνονταιίνονται οδηγίες σωστής στοματικής υγιεινής.

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες λύσεις της οδοντιατρικής, διατηρούμε ενεργά τα δόντια στην στοματική κοιλότητα ακόμη και μετά την φλεγμονή στο εσωτερικό του δοντιού. 

Εφαρμόζεται στις περιπτώσεις όπου το νεύρο του δοντιού, έχει μολυνθεί απο τερηδόνα ή τραυματισθεί από ενδεχόμενο σπάσιμο του δοντιού.

Αφαιρείται το νεύρο, καθαρίζεται η φλεγμονή και εγχύεται το κατάλληλο φάρμακο ώστε να αποφευχθεί μελλοντική προσβολή της ρίζας του δοντιού απο μικρόβια.

Αναλαμβάνουμε δύσκολα περιστατικά, επαναλήψεις ενδοδοντικης θεραπείας κα.

Η περιοδοντική νόσος, γνωστή και ως περιοδοντίτιδα, είναι μια κοινή φλεγμονώδης κατάσταση που επηρεάζει τους υποστηρικτικούς και περιβάλλοντες μαλακούς ιστούς του δοντιού. Μερικές φορές, ενδέχεται να έχει προσβληθεί και η ίδια η γνάθος όταν βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Η περιοδοντική νόσος είναι η κύρια αιτία της απώλειας δοντιών μεταξύ των ενηλίκων στον αναπτυγμένο κόσμο και πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα.

Υπάρχουν πολλές επεμβατικές και μη μέθοδοι που μπορεί να επιλέξει η περιοδοντία, ανάλογα με την ακριβή κατάσταση των δοντιών, των ούλων και της γνάθου. Σε κάθε περιστατικό, πραγματοποιείται ενδελεχής περιοδοντική εξέταση του στόματος πριν από σύσταση της εκάστοτε θεραπείας.

Στα οδοντιατρεία μας χρησιμοποιείται το laser στην περιοδοντική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.

Ένα προληπτικό πρόγραμμα είναι μια συνεργατική προσπάθεια του ασθενούς και του οδοντιάτρου για τη διατήρηση της φυσικής οδοντοστοιχίας και των δομών στήριξης, εμποδίζοντας την εμφάνιση, την πρόοδο και την επανάληψη των όποιων οδοντικών ασθενειών.

Η πρόληψη της οδοντικής νόσου αρχίζει στο σπίτι με καλή στοματική υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Συνεχίζεται στο οδοντιατρείο από τις προσπάθειες του οδοντιάτρου για την προαγωγή, αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

Η πρόληψη περιλαμβάνει επίσης τακτικές οδοντιατρικές εξετάσεις, καθαρισμούς και ακτινογραφίες.

Η πρόληψη βοηθά στην αποφυγή σοβαρών και δαπανηρών οδοντικών προβλημάτων και είναι το κλειδί για να έχετε ένα υγιές, σίγουρο, όμορφο χαμόγελο.

Αξία Υπηρεσιών

Συνδεθείτε στο Doctoranytime για να μάθετε την αξία της κάθε υπηρεσίας μας και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των οδοντιατρείων μας για να κλείσετε εύκολα και άμεσα το ραντεβού σας

Our gallery

Πραγματικά Περιστατικά

Στη Prime Smile Clinic δίνουμε έμφαση στην πλήρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών της στοματικής κοιλότητας

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα περιστατικά εδώ

Είμαστε εδώ για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν δεν μπορείτε να μας βρείτε​

Καλέστε στο Οδοντιατρείο Ευόσμου

Καλέστε στο Οδοντιατρείο Ευζώνων


FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids

Dr.Eleni Salvaridi
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.