Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Την περασμένη δεκαετία υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την αισθητική οδοντιατρική. Όλοι συνειδητοποιούμε ότι ένα υγιές, φωτεινό, όμορφο χαμόγελο ενισχύει την εμφάνισή μας και μας επιτρέπει να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση.

Χάρη στην πρόοδο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τα δόντια μας και να χαμογελάμε χωρίς φόβο. Οι θεραπείες δε πλέον είναι γρήγορες, ανώδυνες και εκπληκτικά προσιτές από άποψη κόστους.

Ενδεικτικά, η αισθητική οδοντιατρική μας εξασφαλίζει:
 • Αλλαγές στο μέγεθος, το σχήμα των δοντιών
 • Ευθυγράμμιση ορισμένων δοντιών
 • Πλήρωση κενων μεταξύ των δοντιών.
 • Φωτισμός του χρώματος των δοντιών.
 • Επιδιόρθωση σε σπασμένα ή ραγισμένα δόντια.
 • Αντικατάσταση δοντιών που λείπουν.
 • Αντικατάσταση παλιών, μη ελκυστικών σφραγισμάτων στα δόντια

Το χαμόγελο σας "μιλά" πριν πείτε καν λέξη!

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια απλή, μη επεμβατική οδοντιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για να αλλάξει η απόχρωση του φυσικού χρώματος των δοντιών. Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να ενισχύσετε την αισθητική του χαμόγελου σας.

Τα πιο λευκά δόντια έχουν γίνει τώρα το νούμερο ένα αισθητικό μέλημα των περισσότερων ασθενών. Έτσι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λευκαίνουν τα δόντια.

Δεδομένου ότι η λεύκανση των δοντιών λειτουργεί μόνο σε φυσικό σμάλτο των δοντιών, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί η αντικατάσταση παλιών εμφράξεων (σφραγισμάτων), θηκών κλπ. Η αντικατάσταση τυχόν αποκαταστάσεων θα γίνει μετά από λεύκανση, έτσι ώστε να ταιριάζει με τη νέα πιο λευκή απόχρωση των δοντιών.

Η λεύκανση των δοντιών δεν είναι μόνιμη. Είναι πιθανό να χρειαστεί μια επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πιο συχνά εάν καπνίζετε, πίνετε καφέ, τσάι ή κρασί.Υπάρχουν 3 είδη λεύκανσης:

 • Λεύκανση στο σπίτι (μασελάκια)
 • Λεύκανση στο ιατρείο
 • Μόνιμη λεύκανση (Bredent)

Οδοντιατρικές Θεραπείες

Στα οδοντιατρεία μας παρέχουμε ολοκεραμικές αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που προσομοιάζουν στη φυσική απόχρωση των δοντιών σας.

Οι στεφάνες περιβάλλουν ολόκληρη την επιφάνεια των δοντιών αποκαθιστώντας το στο αρχικό της σχήμα και μέγεθος. Μια στεφάνη προστατεύει και ενισχύει τη δομή των δοντιών που δεν μπορεί να αποκατασταθεί με γέμισμα ή άλλα είδη αποκαταστάσεων.

Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι στεφάνης, η πορσελάνη είναι η πιο δημοφιλής, επειδή μοιάζει με τα φυσικά δόντια σας χαρίζοντας ταυτόχρονα υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα μεγάλης διάρκειας.

Οι στεφάνες σχεδιάζονται για τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες σύμφωνα με το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των αρχικών σας δοντιών σας χαρίζοντας σας ένα φυσικό, μακροχρόνια όμορφο χαμόγελο.

Διαθέτουμε στεφάνες

 • •Ζιρκονίου
 • •Μεταλλοκεραμεικές 
 • •Emax

Μια οδοντιατρική γέφυρα είναι μια σταθερή (μη αφαιρούμενη) προσθήκη και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την αντικατάσταση δοντιών που λείπουν.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεφυρών. Μαζί με την οδοντίατρο μας, θα συζητήσετε τις καλύτερες επιλογές για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας.

Η "παραδοσιακή γέφυρα" συνήθως κατασκευάζεται από πορσελάνη συντηγμένη με μέταλλο. Οι σταθερές γέφυρες πορσελάνης είναι πιο δημοφιλείς επειδή μοιάζουν με τα φυσικά δόντια σας. Αυτός ο τύπος γέφυρας γεμίζει το χάσμα που δημιουργείται από ένα ή περισσότερα ελλιπόντα δόντια.

Αυτού του είδους οι προσθήκες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και θα διαρκέσουν πολλά χρόνια, ωστόσο μπορεί να χρειαστούν αντικατάσταση ή να χρειαστούν επανασχηματισμό λόγω κανονικής φθοράς.

Διαθέτουμε γέφυρες Ζιρκονίου, μεταλλοκεραμεικές και Emax

Τα veneers είναι πολύ λεπτές φλυδες πορσελάνης, προσαρμοσμένες στο σχήμα του δοντιού σας και υψηλής ανθεκτικότητας που κολλάμε στο μπροστινό μέρος των δοντιών για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και ελκυστικό χαμόγελο.

Οι όψεις μπορούν να αναμορφώσουν εντελώς τα δόντια σας και να σας χαρίσουν ένα τέλειο χαμόγελο. Μπορούν συχνά να είναι εναλλακτικές λύσεις στις στεφάνες και την ιδανική λύση για τη θεραπεία πολλών οδοντικών παθήσεων.

Όπως και με τις περισσότερες οδοντικές αποκαταστάσεις, οι όψεις δεν είναι μόνιμες και μπορεί κάποια μέρα να χρειαστούν αντικατάσταση. Είναι πολύ ανθεκτικές ως μορφή αποκατάστασης και θα διαρκέσουν πολλά χρόνια, δίνοντάς σας ένα όμορφο και μακροχρόνιο χαμόγελο.

Εμφράξεις είναι τα γνωστά σε όλους μας σφραγίσματα. Στο οδοντιατρείο μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικα όπως οι συνθετες ρητίνες.

Οι εμφράξεις χρησιμοποιούνται για την επιδιόρθωση ενός δοντιού που επηρεάζεται από την αποσύνθεση, τις ρωγμές, τα κατάγματα κλπ. Το σπασμένο ή προσβεβλημένο τμήμα του δοντιού θα απομακρυνθεί και στη συνέχεια θα γεμίσει με το αντίστοιχο υλικό πλήρωσης του κενού π.χ. σύνθετη ρητίνη.

Η σύνθετη ρητίνη χρησιμοποιείται για τη σταδιακή αντικατάσταση του αμαλγάματος. Με τη χρήση των νέων υλικών πλέον τα σφραγισμένα δόντια δύσκολα διακρίνονται μιας και η ρητίνη προσομοιάζει στο χρώμα των υπαρχόντων δοντιών και είναι αισθητικά κατάλληλη για χρήση στα μπροστινά δόντια ή στις πιο εμφανείς περιοχές των δοντιών.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες οδοντικές αποκαταστάσεις, τα σφραγίσματα δεν είναι μόνιμα και μπορεί κάποια μέρα να αντικατασταθούν. Είναι πολύ ανθεκτικά και θα διαρκέσουν πολλά χρόνια, δίνοντάς σας ένα μακροχρόνιο, όμορφο χαμόγελο.

Τεχνητή οδοντοστοιχία είναι η οδοντιατρική συσκευή αντικατάστασης για τα δόντια που λείπουν και τον περιβάλλοντα ιστό. Είναι κατασκευασμένα για να μοιάζουν πολύ με τα φυσικά δόντια σας και βελτιώνουν άμεσα το χαμόγελο σας.

Οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι δύο ειδών: μερική και πλήρης τεχνητή οδοντοστοιχία.

Οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι πολύ ανθεκτικές συσκευές και διαρκούν πολλά χρόνια. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαμορφωθούν, να επισκευαστούν ή να αναπροσαρμοστούν λόγω της καθημερινής φθοράς τους.

Αξία Υπηρεσιών

Συνδεθείτε στο Doctoranytime για να μάθετε την αξία της κάθε υπηρεσίας μας και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των οδοντιατρείων μας για να κλείσετε εύκολα και άμεσα το ραντεβού σας

Our gallery

Πραγματικά Περιστατικά

Μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα ένα καινούριο φωτεινό και λαμπερό φυσικό χαμόγελο που θα τονίσεί την αυτοπεποίθηση σας

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα περιστατικά εδώ

Είμαστε εδώ για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν δεν μπορείτε να μας βρείτε​

Καλέστε στο Οδοντιατρείο Ευόσμου

Καλέστε στο Οδοντιατρείο Ευζώνων


FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids

Dr.Eleni Salvaridi
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.